O nama

Nudimo organizaciju svadbenih svečanosti, domjenaka, prezentacija, seminara, poslovnih sastanaka i ručkova, tim buildinga, završne proslave za kraj godine, doček Nove godine i ostale svečanosti kao proslave krštenja, prve pričesti i svete potvrde.

DVORANE ZA SVEČANOSTI

Fontana i Fantazija

Dvorana “Fontana” dobila je ime po spiralnoj fontani koja dominira prostorom, te joj uz uređenje interijera drvetom i unikatnom keramikom uz šum slapa daje poseban ugođaj i prima do 250 osoba.

Dvorana “Fantazija” koju krasi sto pedeset unikatnih lustera zajedno sa satenskim valovima u kombinaciji sa mramorom i prirodnim materijalima daju dvorani posebnu čaroliju u kojoj može uživati do 450 osoba.

Odaberite sve detalje

Specijalnost našeg restorana su svadbene svečanosti. Pošto je vjenčanje najljepši i najvažniji dan u životu dvoje mladih ljudi koji se vole posvećujemo veliku pažnju i pružamo stručnu pomoć u organizaciji svadbene svećanosti. Mladenci sami kreiraju meni, biraju okrugle ili četvrtaste stolove, boju stolnjaka i nadstolnjaka, više od 10 načina slaganja salveta u različitim bojama i mogućnost izbora navlaka za stolce s mašnama u više boja. Dopustite da za Vas organiziramo najljepši dan i doživite sa svojim najmilijima atmosferu nezaboravnog vjenčanja.

VAŠ AMBIJENT

JELO ZA SVAČIJI UKUS

Odabrana receptura

Posebnost restorana su vrhunski pripremljena jela: preko 50 mesnih jela, više od 25 različitih priloga, raznih umaka, salata, te deserata kao što su zagorski štrukli, gibanice, makači i palačinke. Sva nabrojena jela uz domaće rezance, krpice, njoke, krokete i ostalo pripremaju u kuhinji restorana naši vrhunski majstori kuhari.

Slastice za sve

U sklopu restorana je i slastičarnica u kojoj se priprema više od 90 vrsta pravih domaćih kolača i raznih torti bez ikakvih umjetnih dodataka i konzervansa koji privlače svojim izgledom i kvalitetom.

KOLAČI

ZA SVE PRIGODE

Dostava, catering, gableci

Naravno nudimo i mogućnost dostave kolača i torti za razne proslave na Vašu kućnu adresu ili neku drugu lokaciju uz odgovarajuću dokumentaciju.

Ali ni to nije sve! Nudimo i uslugu cateringa kao što su topli ili hladni švedski stol, te bogatu ponudu jela po narudžbi.

Također u svakodnevnoj ponudi imamo gablece u kojima možete uživati u samom ambijentu restorana po cijeni od 10,00 kn do 25,00 kn uz juhu gratis ili naručiti uz besplatnu dostavu.

Restoran ima vlastito ograđeno parkiralište za cca 500 vozila.

Tu smo za Vas

Uljudno i stručno osoblje učinit će svaku Vašu svečanost nezaboravnim događajem u ugodnom i opuštajućem ambijentu.

ULJUDNO OSOBLJE

Kolače ili torte možete naručiti svakim radnim danom na brojeve
042/351-281, 091/1351-081  ili  091/211-5115.

Novosti

No posts found!

KONTAKT

Ružica Crnković
Mob: +385 91 211 5115
E-mail: ruzica.crnkovic@gmail.com

Josipa Crnković
Tel: +385 42 351 281
Mob: +385 91 1351 081

E-mail: info@fontana-crnkovic.hr
Web: www.fontana-crnkovic.hr

KAKO DO NAS?